ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Στην OPEN UP COMMUNICATIONS προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και επικοινωνίας με σκοπό την ανάδειξη της εταιρικής εικόνας, καθώς και των προϊόντων και υπηρεσιών κάθε επαγγελματία κι επιχείρησης από το νησί της Νάξου και τα γειτονικά νησιά. Με υψηλή εξειδίκευση, πολυετή εμπειρία, πάθος και όρεξη για δημιουργία υψηλών απαιτήσεων έργων, φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε τον τοπικό συνεργάτη των επιχειρήσεων της περιοχής, στον τομέα της επικοινωνίας και του στρατηγικού marketing.

Bασική μας επιδίωξη είναι να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και τα τοπικά brands να ανοίξουν τους ορίζοντές τους σε όλη τη χώρα αλλά και στο εξωτερικό, βοηθώντας τα να αποκτήσουν την αναγνωρισιμότητα και την απήχηση που τους αξίζει, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

Όραμά μας είναι η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες να καταστούν ένα από τα πιο επιτυχημένα brands περιοχών, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, τη βελτίωση της προβολής τους και την ανάδειξη της εικόνας τους, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με την καθημερινή επαφή και επικοινωνία με εσάς, κατανoούμε τους στόχους και τις ανάγκες σας και μαζί αναπτύσσουμε την κατάλληλη δημιουργική προσέγγιση, σύμφωνα και με το διαθέσιμο budget, ώστε τα χρήματα που επενδύετε να αποδίδουν και τελικά να σας αποφέρουν αυξημένα έσοδα.

ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΑ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ0

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ0

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ0

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ0

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook και βρείτε ενδιαφέρουσες λύσεις και προτάσεις για την επιχείρησή σας.